Portál podnikatelských nemovitostí a investičních příležitostí

cz sk czen de pl ru
Tlacitko_odhlasPřihlášení       Tlacitko_registrujRegistrace       Tlacitko_kosik
Nabídka zajímavých investičních příležitostí a nemovitostí k podnikání


Zpět na kategorie inzerátů


PŘÍLEŽITOST / INVESTICI
NABÍZÍM

Stavby / Prostory / Pozemky / Celky..

Všechny druhy

Vložit nový inzerát
                                                            

Lokalita

                                                   

Nabízíme k prodeji výrobně skladovací areál v obci Mladecko 10 min. od Opavy. Areál má celkovou rozlohu přes 12 000 m2. V areálu se nachází rozlehlá stavba (stodola) o velikosti přes 700 m2, dále plochy vedené v územním plánu jako Plochy výroby a výrobních služeb a rybník o velikosti 4 000 m2. Dohromady areál nabízí přes 8000 m2 stavebních ploch. Podle územního plánu se pozemky o celkové velikosti přes 8000 m2 dají využívat například ke stavbám pro výrobu, výrobní a technické služby (bez negativních vlivů na okolí), skladování, velkoobchod a diskontní prodejny, pro obchod, služby, ubytovaní, stravování a administrativu, stavby pro sportovní zařízení, garáže, autobazary, čerpací stanice, sběrny surovin a zemědělské výrobní areály. Areál je vhodný například k vybudování agrofarmy, turistického ubytování, projektu komunitního bydlení, sídlo firmy, sportovní areál atd. Původní záměr byl vybudovat místo pro pořádání společenských akcí s ubytováním (zejména svateb). Na tento záměr je zpracována studie přestavby na pozemku stojící stavby. Byla podána žádost o změnu územního plánu,po změně, objekt se stane ze stávajícího využití zemědělské stavby na stavbu občanské vybavenosti. Stavba je napojena na elektřinu v areálu se nachází také vlastní studna jako zdroj vody a odpady jsou řešeny prostřednictvím velkokapacitní jímky. Areál má výbornou polohu mimo obec která je vhodná pro podnikání ať už výrobu, případně ubytování a další služby. Areál sousedí se zámkem, který je v soukromých rukou. Vzdálenost od obce cca. 3 kilometry. Před areálem se nachází zastávka MHD a v okolí je mnoho zajímavých turistických cílů. Areál prodáváme jako majitelé bez účasti realitní kanceláře. Všechny dokumenty potřebné k prodeji budou z naší strany zajištěny.


.Zn.: PN234752
 19.04.2023  Lokalita: Moravskoslezský kraj okres Opava

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu rodinný dům s dvěma byty a hospodářskou částí v obci Věcov v okrese Žďár nad Sázavou. Byt v přízemí s výměrou 80 m2 po rekonstrukci v roce 2012 má bezbariérovou úpravu a podlahové vytápění tepelným čerpadlem typu země – voda. Nabízí ložnici, obývák s PC koutkem, kuchyň s kachlovými kamny, ložnici, šatnu, komoru, koupelnu s WC a samostatné WC. Vstup do bytu vede přes verandu a francouzské okno v obýváku vede na terasu. V současné době je tento byt obsazený. Byt v patře s výměrou 80 m2 byl součástí nástavby domu z let 1984 – 1988. Nabízí obývací pokoj, dětský pokoj, ložnici, kuchyni s vstupem na balkon, komoru, koupelnu a samostatné WC. K vytápění slouží radiátory napojené na kotel na tuhá paliva a na tepelné čerpadlo. Hospodářskou část tvoří: (a) v přízemí dvě garáže a sklep s celkovou výměrou 63 m2, (b) v patře volný prostor s výměrou 63 m2, (c) v podkroví volný prostor s výměrou 140 m2, (d) kotelna s možností uskladnění paliva. Zahrada má výměru přes 1.000 m2. Pronájem domu je ideální pro zájemce, který pro své hobby nebo podnikání potřebuje nebytové prostory. Potřebné stavební úpravy, stejně jako výše nájmu, jsou věcí dohody. Více viz vecov30.info.


.Zn.: PN233951
 02.04.2023  Lokalita: Kraj Vysočina okres Žďár nad Sázavou

Exkluzivně nabízíme k prodeji komerční prostory v lokalitě Praha Libeň, o celkové výměře 400 m2, prodejní prostory jsou o výměře 200 m2 a skladovací prostory o výměře 200 m2. Součástí prostor je sociálního zázemí, chladící box cca 4 m2, nakládací rampa a nákladní výtah. Prodejní prostory mají novou klimatizaci i vzduchotechniku. Dveře jsou automatické. Dostupnost tramvají linkou 16 a 94, metro linka B. Předpokládaný výnos za rok 650.000 Kč bez DPH. Současný nájemce má smlouvu do 30.9.2023 s možností prodloužení o 5 let.. Doporučujeme osobní prohlídku.


.Zn.: PN224550
 25.11.2022  Lokalita: Hlavní město Praha okres Hlavní město Praha

OZA Reality Zveřejněno Lucií Novakova · 2. červen · ZAJIMAVA INVESTICE 800 292 292 ID 10468AS Prodej, Komerční, 400 m2, Praha, Podvinný mlýn Osobní Užitná plocha 400,00 m2 32 000 000 KC Prodej | Exkluzivně nabízíme k prodeji komerční prostory v lokalitě Praha Libeň, o celkové výměře 400 m2, prodejní prostory jsou o výměře 200 m2 a skladovací prostory o výměře 200 m2. Součástí prostor je sociálního zázemí, chladící box cca 4 m2, nakládací rampa a nákladní výtah. Prodejní prostory mají novou klimatizaci i vzduchotechniku. Dveře jsou automatické. Dostupnost tramvají linkou 16 a 94, metro linka B. Předpokládaný výnos za rok 650.000 Kč bez DPH. Současný nájemce má smlouvu na 10 let. Doporučujeme osobní prohlídku.


.Zn.: PN225549
 25.11.2022  Lokalita: Hlavní město Praha okres Hlavní město Praha

Nabízím k prodeji dům v obci Vojtěchov u Hlinska, je vhodný k podnikání a v patře se dají vybudovat pokoje a sociální zařízení. Původně sloužil, jako autoservis - kde jsou nově udělané rozvody vzduchu ve stěnách a sloupech. Na domě byla v nedávné době udělaná fasáda a jedny vchodové dveře. Pro více informací volejte: 725 507 020, p.Zuzanu. Cena 2.060.000kč.


.Zn.: PN221047
 24.11.2022  Lokalita: Pardubický kraj okres Chrudim

Nabízíme k prodeji pěkný rovinatý pozemek o výměře 3.974m2, který se nachází poblíž hranice katastrálního území Vysoké Mýto. Uvažujete-li o střednědobé investici a zajištění svých finančních prostředků proti inflaci a nejistému ekonomickému vývoji, pak nemiňte právě možnost investice do koupě tohoto pozemku. S ohledem na územní plán obce Vysoké Mýto, z něhož je patrná trasa budoucího obchvatu města, se nechá očekávat významné navýšení ceny pozemků v jeho blízkosti. To se týká i tohoto, jehož koupi Vám rádi zprostředkujeme. Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře pro více informací.


.Zn.: PN225046
 24.11.2022  Lokalita: Pardubický kraj okres Ústí nad Orlicí

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Petrovicích u Humpolce v okrajové části obce na krásném místě u lesa. Samostatně stojící dům o dispozičním řešení 8+kk je patrový, z 1/3 podsklepený. Celková zastavěná plocha domu včetně okolních staveb ( garáž, kůlna, dílna ) je 448 m2, oplocený pozemek má rozlohu 536 m2. Součástí prodeje je i 3/4 podíl na příjezdové cestě. Dům je po započaté rekonstrukci ( nová elektřina, rozvody vody v plastu). Plánované vytápění domu je pomocí krbových kamen s výměníkem a následným rozvodem do deskových radiátorů v kombinaci s novým elektrokotlem . Nová koupelna s hydromasážní vanou, umyvadlem a toaletou. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizace svedena do jímky, střecha sedlová s eternitovou krytinou. Dům je vhodný i pro vícegenerační bydlení popřípadě podnikání spojené s bydlením.


.Zn.: PN224345
 24.11.2022  Lokalita: Kraj Vysočina okres Pelhřimov

Hledáte místo pro své drobné podnikání, nebo kancelářské prostory v Chrudimi a líbilo by se Vám v samém centru nedaleko náměstí? Pak nepřehlédněte tuto nabídku.Nabízíme vám pronájem dvoupodlažního objektu s osobitým kouzlem historické stavby a zároveň komfortem rekonstruovaného interiéru. Příjemnou atmosféru v přízemí umocňují klenuté stropy.Tento komerční prostor nabízí mnohostranné využití, včetně spojení podnikání s bydlením. Můžete jej využít jako obchodní prostory, kanceláře, pro drobné služby (masérské, kosmetické, …), zařídit si zde čajovnu a vytvořit příjemné místo pro setkávání lidí,… Fantazii se meze nekladou.Objekt disponuje plochou 80m2 včetně sociálního zázemí (WC, sprchový kout, umyvadlo). Vybaven je kuchyňskou linkou s vařičem. Vytápění plynem, ohřev vody el. bojlerem. Přidanou hodnotou je umístění v historickém centru. Měsíční holý nájem činí 12.000,- Kč. Energie si nájemce převede na sebe. Kauce 12.000,-Kč. Provize 12.000,-Kč. K dispozici ihned. Domluvte si prohlídku s makléřem a přijďte osobně okusit atmosféru tohoto místa.


.Zn.: PN222244
 24.11.2022  Lokalita: Pardubický kraj okres Chrudim

Prodej pozemku Uhříněves. Nabízíme k prodeji komerční pozemek v Praze Uhříněvsi o výměře 9000 m2 cena 6.700,-Kč/m2. Po dohodě je možné jej GP oddělit na dvě části.


.Zn.: PN222126
 11.05.2022  Lokalita: Hlavní město Praha okres Hlavní město Praha

Průmyslový areál na Moravě. Nabídka prodeje nebo pronájmu části průmyslového areálu nebo na hranicích se Slovenskem, a to halu o ploše 1330 m2 a halu o ploše 1146 m2. Areál má dobré dopravní napojení přímo ze silnice I. třídy č. 57, která prochází podél areálu. Příjezd je bezproblémový pro osobní i nákladní dopravu. V lokalitě je vybudována kompletní infrastruktura. Je možnost napojení všech inženýrských sítí, to znamená elektrické energie a sdělovacích kabelů, veřejné kanalizace, veřejného vodovodu a zemního plynu. Objekty jsou napojeny na všechny tyto sítě. Vjezd do areálu přímo přes sjezd ze silnice I. třídy č. 57 a to přes vrátnici průmyslové zóny. Parkovací možnosti jsou v lokalitě dobré a to na zpevněných plochách navazujících na průmyslové objekty. V případě vhodné klienta lze jednat i o prodeji celého areálu. Více informací na proficompany@email.cz


.Zn.: PN221724
 11.05.2022  Lokalita: Zlínský kraj okres Zlín

Nabízíme k prodeji téměř vytěženou štěrkovnu - pískovnu v Maďarsku cca 30 ha (cca 90% vytěžená). Nachází se na levém břehu řeky Hornád. Štěrkovnu, tedy i pozemky má ve vlastnictví prodávající. Pozemky se nacházejí v Borsod-Abaúj-Zemplén (Maďarsko), katastr obcí Zsujta, Tornyosnémeti, Hidasnémeti a Gönc. Oblast je rovná, terén se pohybuje mezi 155-158 m nadmořské výšky. Přístup ke štěrkovně je po zpevněné polní cestě, která se připojuje na veřejnou komunikaci nedaleko. Jedná se o plochu a území v krásné lokalitě, které může sloužit jako sportovní a rekreační oblast s vodní nádrží (sportovní rybaření, plovoucí solární systémy, plachtění, potápění, jachting…). Čistota vody je kontrolována buď interně i externě, vždy voda splňovala veškeré limity. Hloubka se pohybuje okolo 5-10 m. Cena 400 tis. EUR. Voda je důležitý zdroj pro život a strategická surovina!


.Zn.: PN221022
 11.05.2022  Lokalita: Zahraničí okres Zahraničí

Hledám investora pro nákup nemovitostí v Krkonoších a jejich rekonstrukce na apartmány. Min. roční výnos je 15 %. Vše vysvětlím email nebo při osobní schůzce. Děkuji za odpověď na email 735848412@seznam.cz. Děkuji Breth.


.Zn.: PN221721
 08.05.2022  Lokalita: Platí pro celou ČR okres Všechny okresy

Lukrativní investiční pozemky Bosna a Hercegovina. Výstavba nové luxusní části městečka Ivanica okres Ravno se nachází 7km. od pobřeží Dubrovníku. Drsná ale krásná krajina vysoko v kopcích nabízí jedinečné výhledy na moře z každého pozemku. Nabídka se týká osmi pozemků o velikosti od 450m2 do 1000m2, stavebního povolení a sítí. Územní plánování - rodinné domy, apartmánové domy s bazénem. Kompletní občanská vybavenost, sportovní vyžití - tenisové kurty, golfové hřiště. Cena pozemku za m2 / 220euro je včetně všech poplatků. Našich klientů si vážíme proto jako bonus jsme pro vás připravili možnost využití služeb stavební společností Knauf d.o.o za velmi výhodných podmínek. Přidanou hodnotou je vzhledem k lokalitě možnost celoročního pronajímání. V případě zájmu mne kontaktujte hickl.kris@gmail.com


.Zn.: PN220115
 26.01.2022  Lokalita: Hlavní město Praha okres Hlavní město Praha

Investiční pozemky JAHORINA SARAJEVO - Olympijské městečko 1984 Investiční pozemek včetně projektu, Apartmánový dům MOUNT JAHORINA. Jedná se o dva identické pozemky vedle sebe, které se nachází přímo u sjezdovky s kabinovou lanovkou. Každý pozemek o velikosti 1100 m2( dohromady 2200 m2 )zapsané v Katastrální území Pale, v osobním vlastnictví. Součástí nabídky je kompletní projektová dokumentace, územní plánování, veškeré sítě, kanalizace, voda. K prodeji těchto pozemků disponujeme Exkluzivní smlouvu. Cena na vyžádání


.Zn.: PN224714
 26.01.2022  Lokalita: Hlavní město Praha okres Hlavní město Praha

Nabídka zděné výrobní haly z CD INA 44 bloků , stropy předpjatý beton. Zátěžová litá průmyslová podlaha, vzduchotechnika , rozvod stlačeného vzduchu, vlastní trafostanice, vlastní plynová kotelna, zaveden nízkotlak i středotlak plynu, objekt napojen na městskou kanalizaci a vodovod. Hala je dvoupodlažní , sv. výška hlavní přízemní části je 4,40 m, kde je v současné době provoz, dále jsou zde skladovací prostory, chladící boxy. V patře jsou kanceláře, šatny, zázemí pro zaměstnance, sprchy WC. Kolaudace haly byla v roce 2009. Všechny komunikace asfaltové, vhodné i pro kamionovou dopravu. Hala je kompletně oplocená s bezpečnostními prvky( pohybové kamery). Informace na vyžádání.


.Zn.: PN22095
 14.01.2022  Lokalita: Olomoucký kraj okres Olomouc




Zpět na kategorie inzerátů



 

 

 

 



 
 
© Portál podnikatelských nemovitostí s.r.o, 2020